KITOBXONLAR KONFERENSIYASI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada Prezidentimizning kutubxonashunoslik sahosidagi 2019-yil 7-iyunda qabul qilgan PQ-4354 sonli Qaroriga asoslangan holda kitobxonlar orasida o’tkaziladigan konferensiyalar tu’rlari va tashkil etish boyicha malumotlar bayon etilgan.