КЎЧМАС МУЛКНИ БАҲОЛАШДА ҚИЁСИЙ ЁНДАШУВИГА ТАЪСИР ЭТУВЧИ ОМИЛЛАР (Conferencea, 2022)
Ушбу мақолада кўчмас мулкни баҳолашда қиёсий ёндашувига таъсир этувчи омиллар ҳақида сўз боради. Муаллиф технологик маълумотларга таяниб, мавжуд илмий адабиётлар асосида муаммони таҳлил қилган ва кўчмас мулкни баҳолашда қиёсий ёндашувига таъсир этувчи омиллар бўйича мавжуд ўзига хос жиҳатларини ўрганган.