TARAQQIYOT STRATEGIYASINING YOSHLAR UCHUN AHAMIYATI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada taraqqiyot strategiyasining yoshlar uchun ahamiyati to’g’risida muayyan ma’lumotlarga tayanib, mavjud ilmiy adabiyotlar asosida muammoni tahlil qilgan va taraqqiyot strategiyasining yoshlar uchun ahamiyati bo’yicha mavjud o‘ziga xos jihatlarini o‘rgangan holda mavzu mazmuni yoritib berilgan.