NEWS ABOUT ACCOUNTING AND AUDITING IN UZBEKISTAN (Conferencea, 2022)
Mazkur maqola,Banklarning mohiyati, kelib chiqish asoslari va ularni bozor iqtisodiyotidagi o’rni va u haqida umumiy tushunchalar keltirilgan.