MAKTAB OQUVCHILARINI ONA TILI VA ADABIY TALIMDA MUSTAQIL FIKRLASHGA ORGATISH ASOSLARI (Conferencea, 2022)
ushbu maqolada maktab o'quvchilarini mustaqil fikrlashga orgatish asoslari korsatilgan bolib, zamonaviy pedagogik texnologiyalarning ahamiyati va afzalliklari yoritib berilgan.