ТУРЛИ ЙИРИКЛИКДАГИ ҚОРАКЎЛ ҚЎЙЛАРИДАН ОЛИНГАН АВЛОДЛАРНИНГ АЙРИМ ЎСИШ ВА РИВОЖЛАНИШ КЎРСАТКИЧЛАРИ (Conferencea, 2022)
Мақолада турли йирикликдаги қоракўл қўйларидан олинган авлодларнинг экстерьер ўлчамлари ва тана тузилишининг индексларини ўрганиш бўйича олинган натижалар ёритилган.