3 VA 6 SINFLARDA YANGI "TABIIY" FANLARNING JORIY ETISHINING SAMARADORLIGI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada 3 va 6 sinflarda yangi tabiiy fanlarning joriy etishining samaradorligi haqida fikr yuritilgan.