YER RESURSLARI (FONDI) – YERDAN FOYDALANISH IQTISODIYOTINING OB’EKTI SIFATIDA (Conferencea, 2022)
Mazkur maqola ushbu nomdagi mavzuning o‘quv dasturiga mos tarzda tayyorlangan. Ushbu maqolada yer resurslaridan samarali foydalanish, nazariy-uslubiy muammolari, shuningdek yerdan foydalanishning barqaror rivojlanishi, iqtisodiy tamoyillari, mexanizmi va ko‘p maqsadlilik xarakteri va boshqa shu kabi yo‘nalishlar yuzasidan muammolarni aniqlash, shuningdek ularning уechimlari yuzasidan muayyan fundamental, tizimli, metodologik va amaliy asoslari bilan bog‘liq masalalar yoritilgan.