QO‘YLARNING BRADZOT KASALLIGI QO‘ZG‘ATUVCHISINING ETIOLOGIYASI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqola qo'ylarda bradzot kasalligini tashxislash va oldini olish haqida ma'lumot beradi. Bu o‘z navbatida, fermer xo‘jaligi mutaxassislariga kasalliklarni aniqlash, davolash va oldini olish imkonini beradi.