MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARINI JIHOZLASH: MUAMMO VA YECHIM (Conferencea, 2022)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarini jihozlashda yuzaga kelayotgan muammolarni yechimmini yechish bo‘yicha ilmiy va nazariy takliflar, tavsiyalar berildi. Shuningdek ushbu taklif va tavsiyalar asosida amaliy xulosalarga kelindi.