OLIY TA’LIM MUASSASASI PROFESSOR-O’QITUVCHILAR REYTINGINI ANIQLASHNING DASTURIY TAMINOTINI TAKOMILLASHTIRISH (Conferencea, 2022)
Ushbu ishda oliy ta’lim muassasasi professor-o’qituvchilar reytingini aniqlashning dasturiy taminotini takomillashtirish masalasi o’rganib chiqilgan.