ГАЙМОРИТ КАСАЛЛИГИНИ ҚЎЗҒАТУВЧИЛАРИНИ БАКТЕРИОЛОГИК АНИҚЛАШ УСЛУБИ (Conferencea, 2022)
Болаларда сурункали гайморитлар кечиш ва даволаш динамикасида улар қўзғатувчиларини аниқлашнинг ташҳисий қийматини баҳолаш усулини ишлаб чиқиш.