ФИЗИКА ФАНИНИ ЎҚИТИШДА ИННОВАЦИОН ТЕХНОЛОГИЯЛАРНИНГ ЎРНИ (Conferencea, 2022)
Ушбу мақолада физика фанини ўқитишда инновацион технологияларнинг ўрни ҳақида сўз боради. Муаллиф педагогик маълумотларга таяниб, мавжуд илмий адабиётлар асосида муаммони таҳлил қилган ва физика фанини ўқитишда инновацион технологияларнинг ўрни бўйича мавжуд ўзига хос жиҳатларини ўрганган.