MIJOZLARNING BANK XIZMATLARIDAN MAMNUNLIK DARAJASINING MINTAQAVIY XUSUSIYATLARI (Conferencea, 2022)
Bu maqolda bankning aholiga taklif etadigan xizmatlrining mintaqa xususiyatidan kelib chiqqan holda sifati va bundan mijozlarning mamnunlik darajasi tadqiq etilgan. Maqola obyektiga shaxsiy yondoshuv boshqa ilmiy manbalarda keltirilgan fikrlar bilan qiyosiy-tanqidiy jihatdan tahlil qilingan va asoslab berilgan.