НОГИРОНЛИГИ БЎЛГАН ШАХСЛАРНИ ДАВЛАТ ТОМОНИДАН ҚЎЛЛАБ-ҚУВВАТЛАШ: КОНСТИТУЦИЯВИЙ ҲУҚУҚИЙ ТАҲЛИЛ АСОСЛАРИ (Conferencea, 2022)
ушбу мақолада ногиронлиги бўлган шахслар статистикаси, уларни ҳуқуқий ҳимоя қилишга оид норматив-ҳуқуқий ҳужжатлар ҳақида сўз боради