«БУХОРО ВИЛОЯТИ БОЛАЛАРДА ТИШ КАТОРИ НУКСОНЛАРИНИ ОРТОПЕДИК ДАВОЛАШ ОРКАЛИ ТИШ-ЖАҒ АНОМАЛИЯЛАРИ ВА ДЕФОРМАЦИЯЛАРИНИ ОЛДИНИ ОЛИШ.» (Conferencea, 2022)
Болаларнинг ҳудудий стоматологик клиникалари, оилалари ва мактаблари шароитида амалга ошириладиган, болаларда тиш деформациясининг олдини олиш бўйича кенг қамровли кўп босқичли дастурни ишлаб чиқиш, амалга ошириш ва самарадорлигини баҳолаш.