TENGSIZLIKLARNI HOSILA YORDAMIDA ISBOTLASH USULLARI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada ayrim murakkab tipdagi tengsizliklarni funksiya monotonligi va hosilasidan foydalanib isbotlash usullari berilgan va aniq misollar yordamida ko‘rsatib berilgan.