ИЧКИ ИШЛАР ВАЗИРЛИГИ ТИЗИМИДА ТИББИЙ ХИЗМАТЛАР ИЖРОЧИСИНИНГ МАЖБУРИЯТЛАРИ (Conferencea, 2022)
ишда тиббий хизматлар кўрсатиш соҳасида шифокорларнинг ва беморларнинг ўзаро вазифалари ҳамда мажбуриятларини белгилаш бўйича тажрибалар ўрганилган, таҳлил қилинган. Ички ишлар вазирлиги тизимида тиббий хизматлар ижрочисининг зиммасига юклатилган мажбуриятлари келтириб ўтилган.