MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI TARBIYALANUVCHILARINING VATANPARVARLIK TUYG‘ULARINI DIDAKTIK O‘YINLAR ORQALI RIVOJLANTIRISH (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarni vatanparvar qilib tarbiyalashning milliy usullari va ularni maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bolalarga singdirishda albatta, didaktik o‘yinlarning ahamiyati va roli haqida batafsil umumiy ma’lumotlar pedagogik didaktik o‘yinlar asosida asoslab berildi.