MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI BOLALAR HAYOT FAOLIYAT XAVFSIZLIGINI TASHKIL ETISHNING ZAMONAVIY YO‘LLARI (Conferencea, 2022)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida bola hayoti faoliyatining xavfsizligini asrab avaylash bo‘yicha ko‘rsatmalar, taklif va tavsiyalar keltirib o‘tilgan. Shuningdek, bola hayoti faoliyatiga maktabgacha ta’lim tashkilotlarida xavf solmaydigan predmetlar, o‘yinchoqlar va ulardan foydalanish texnologiyalar ilmiy nazariy jihatdan tahlil qilingan.