MAKTABGACHA TA’LIM TIZIMIDA KORRUPSIYAGA QARSHI KURASHISH TAMOYILLARI (Conferencea, 2022)
Maqolada maktabgacha ta’lim tizimida korrupsiya holatiga qarshi kurashish va uni oldini olishda xorij tajribasi va davlatimiz tomonidan chiqarilgan meyoriy-huquqiy hujjatlar tahlil qilib berilgan.O‘zbekistonning yangi taraqqiyot strategiyasida yangilanayotgan jamiyatda adolat va qonun ustivorligi masalasida maktabgacha ta’lim sohasida amalga oshirilayotgan islohotlarning tadrijiy bosqichi tahlil qilib berildi.