MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTIDA TA’LIM-TARBIYA RIVOJLANTIRISH STRATEGIYASI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotida ta’lim-tarbiyani rivojlantirishning pedagogik usullari, metodlari va innovatsion yo‘llari haqida taklif va tavsiyalar berilgan. Shuningdek ta’lim-tarbiyani rivojlantirish strategiyasining istiqbollari haqida ham ilmiy-nazariy tahlillar keltirilgan.