BOSHLANG‘ICH TA’LIM TIZIMIDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH USULLARI VA ULARNING AHAMIYATI (Conferencea, 2022)
ushbu maqola ta‘lim sohasida olib borilayotgan islohotlar, pedagoglarga berilayotgan imkoniyatlar, zamonaviy texnologiyalardan foydalanishning ahamiyati, o‘quvchilarning bilimlarni mukammal o‘zlashtirishida pedagogik texnologiyalarning o‘rni haqida yozilgan.