BYUDJET TASHKILOTLARIDA BYUDJET HISOBI XALQARO STANDARTLARIDAN O’ZBEKISTON AMALIYOTIDA FOYDALANISHNING O’ZIGA XOS XUSIYATLARI (Conferencea, 2022)
mazkur ilmiy maqolada budjet tashkilotlaridani buxgalteriya hisobi va moliyaviy hisobot tizimini uslubiy jihatlari va uning hisobini tashkil qilishning nazariy asoslari keltirilgan bo‘lib, unda budjet hisobi va moliyaviy hisobotiga doir xalqaro standartlardan foydalanishning ilmiy-nazariy asoslarini takomillashtirish bo‘yicha tavsiyalar keltirilgan.