“RUSTAMXON” DOSTONIDA PAREMALARNING QO‘LLANILISHI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada “Rustamxon” dostonida qo‘llanilgan bir qancha paremalarning tahlili, maqol, matal, aforizm tizimidagi paremiologik birliklarning semantik xususiyatiga ko‘ra tasniflanishi borasida so‘z boradi. Bundan tashqari maqolada dostonlar tilida qo‘llanilgan paremalardagi variantlilik masalasida bir qancha professor olimlarning tahlil va fikrlari bilan tanishishingiz mumkin.