DUNYO TA’LIM TIZIMIDA KONSTRUKTIV MASALALARNING O’QITILISHI (boshlang’ich sinflar misolida) (Conferencea, 2022)
Ushbu tadqiqot ishida dunyo ta’lim tizimining boshlang’ich sinf o’quvchilariga konstruktiv masalalarning o’qitilish jarayoni haqida so’z yuritiladi. Asosiy urg’u konstruktiv masalaning zaruriylik qiymati va uning eng quluy yechilish usuliga qaratilgan.