O‘ZBEKISTONDA KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIK HOLATI VA RIVOJLANISHI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasida kichik biznes va xususiy tadbirkorlikning bugungi kundagi holati va istiqboli, tadbirkorlikni yanada isloh qilish va barqarorlashtirish haqida so’z boradi.