“ҚУТАДҒУ БИЛИГ”ДА БИЛИМСИЗЛИК БАЁНИ (Conferencea, 2022)
Тезисда билимсизликнинг ижтимоий салбий оқибатлари ҳақида Юсуф хос ҳожибнинг концепцияси ҳақида сўз боради. Билимсизлик инсоният кулфати экани ҳақидаги қарашлар акс эттирилади.