TAKOMILLASHGAN "ILK QADAM"DAVLAT DASTURINING ISTIQBOLI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi Prezidentining “Maktabgacha ta’lim tizimini yanada takomillashtirish chora-tadbirlari to‘g‘risida”gi farmonidan kelib chiqib maktabgacha ta’lim tizimini tanqidiy o‘rganish va yanada takomillashtirish, dunyo mamlakatlarining maktabgacha ta’lim sohasidagi tajribalarini o‘rganish kerakligi va shu kabi qator masalalar ko`rib chiqiladi