SINONIMIGA EGA NOFAOL SO`ZLAR (Conferencea, 2022)
ushbu taqdim etiladigan maqolada sinonim so’zlar haqida fikr yuritildi. Sinonimlarning nutqimizdagi o’rni va ularning hosil bo’lish yo’llari haqida fikrlar berildi. Asosan sinonimlar qay tarzda hosil bo’lishi va ularning 5 turi haqida tushunchalar mavjud.