FARG‘ONA VILOYATI SHAROITIDA YUQORI VA SIFATLI KARTOSHKA YETISHITIRSHNING YANGI USULLARINI TAKOMILASHTIRISH (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada dehqonchilik ishlarini rivojlantirishda xalqning tajriba va ko‘nikmalariga, an’analariga tayanib ish ko‘rish, ulardan samarali foydalanish, Farg`ona vodiysi sharoitida kartoshka yetishtishning yangi usullari haqida ma`lumot beriladi