O’ZBEKISTONDA MUSTAQILLIK YILLARIDA UZLUKSIZ TA’LIM TIZIMI TARAQQIYOTINING PEDAGOGIK OMILLARI (Conferencea, 2022)
Maqolada O’zbekistonda mustaqillik yillarida uzluksiz ta’lim tizimi taraqqiyotining pedagogik omillari tadqiq etilgan. Mamlakatimizda ta’lim sohasidagi islohotlar, ta’limga yangicha yondashuv va pedagogik texnologiyalarni joriy etish sabablari aniqlangan.