O’ZBEKISTONDA ISTIQOMAT QILADIGAN ONALAR VA BOLALAR MUHOFAZASI (Conferencea, 2022)
Ushbu tezisda O’zbekiston Respublikasida istiqomat qiladigan onalar va bolalar muhofazasi, ularning himoyasi uchun yaratilayotgan imkoniyat va sharoitlar haqida so’z yuritildi.