MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA NUTQNI RIVOJLANTIRISH ASOSLARI (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada maktabgacha bolalar nutqini rivojlantirish, jamiyatni isloh etish jarayonida yangicha fikrlovchi shaxslarni tarbiyalash, bolalar nutqi rivojlantirib, undagi grammatik va fonetik qirralari sayqallanishi va til boyligi oshib borishida mashg`ulotlarning ahamiyati haqida so`z yuritilgan