SO’ZLASHUV USLUBIGA DOIR TEONIM KOMPONENTLI FRAZAEOLOGIK BIRLIKLARNING QIYOSIY TAHLILI (Conferencea, 2022)
Ushbu tezisda teonim komponentli frazeologik birliklarning qiyosiy tahlili amalga oshirilgan bo‘lib, so’zlashuv uslubiga oid iboralar hamda so‘z birikmalari tahlil qilingan. Ushbu maqoladagi teonimik birliklar asosan og’zaki nutqqa mansub birliklardir.