BUYRAK-TOSH KASALLIKLARI, SISTIT (Conferencea, 2022)
Ushbu maqolada buyrak-tosh kasalliklari toifasiga kiruvchi sistit kasalligi, kelib chiqishi, klassifikatsiya va profilaktikasi haqida so`z yuritiladi