AUTO CAD GRAFIK DASTURLARI DARS SAMARADORLIGINI OSHIRISH VOSITASI SIFATIDA (Conferencea, 2022)
Maqolada chizmalarni chizish va ularni turli usullar bilan o‘qish hamda ularga didaktiv yondashish, talabalarning muhandislik kompyuter grafikasi fanidan olayotgan bilim, ko‘nikmalarini, mustaqil bilimlarni o‘zlashtirish, 2D chizmaning tekisligi va 3D fazodagi vaziyatini dars jarayonida qo‘llash.