FUTUROLOGLAR –ULAR KIMLAR? (Conferencea, 2021)
Professional futuristlar kelajakni bashorat qilish orqali pul topadigan odamlardir. Bu jiddiy kasb, ayniqsa bugungi kunda talab juda yuqori. Kelajakni bashorat qilish juda qiziqarli. Dunyo taqdiri haqida o'ylab, insoniyat taraqqiyoti qaysi yo'nalishda ketayotganini tushunishga harakat qilib, siz ko'ruvchining ijodiy qobiliyatlari va iste'dodini to'liq namoyon qila olasiz, ayniqsa hech kim sizning tasavvuringizni cheklamaydi. Bugungi kunda ko'p odamlar buni professional asosda qilmoqdalar.