O'ZBEKISTONDA INTERNET VA AXBOROT XAVFSIZLIGI RIVOJI (Conferencea, 2022)
Maqolada internetning mamlakatimiz hududida kirib kelishi va rivojlanish tarixi, shuningdek axborot xavfsizligi kabi masalalarda qisqacha so’z yuritilgan bo’lib, axborot xavfsizligi va uning xururjlariga nisbatan izohlar keltirilgan.