KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARNING O’QISHGA BO’LGAN MUNOSABATINI KLASTERLI YONDASHUV ASOSIDA RIVOJLANTIRISH TEXNALOGIYASI (Conferencea, 2022)
Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi o’quvchilarning o’qishga bo’lgan munosabatini klasterli yondashuv asosida rivojlantirish texnalogiyasi haqida ilmiy mushohadalar o’rin olgan bo’lb bu ko’pchilik uchun foydali bo’ladi degan umiddamiz.