JAHON KOMPOZITORI D. SHASTAKOVICHNING IJODIDAGI O’LMAS MOTIVLAR VA BUGUNGI KUN YOSH KOMPOZITORLAR (F. NAZAROV) NIGOHIDA (Conferencea, 2022)
Maqolamiz jahon kompozitori D. shastakovichning ijodidagi o’lmas motivlar va bugungi kun yosh kompozitorlar ( F. Nazarov) nigohida haqida yozilgan. Kompozitorlik ijodiyotida musiqiy taffakurning rivojlanish bosqichlari, XXI asr kompozitorlik ijodiyotining taraqqiy etishida XX asr musiqiy davrning ta’siri va shu kabi fikirlar atroflicha o‘rganilgan.