19-ASR OXIRI — 20-ASR BOSHLARIDA SURXON VOHASI MADANIYATI (Conferencea, 2022)
Maqolada 19-asr oxiri — 20-asr boshlarida Surxon vohasi aholisi faoliyatining oʻziga xos xususiyatlari koʻrib chiqiladi, shuningdek, xalq hunarmandchiligi madaniyati rivojida hunarmandchilikning tutgan oʻrni tahlil qilinadi.