MAHSULOTLARNI XAVFSIZLIK KO`RSATKICHLARINI ANIQLASHDA TEXNIK REGLAMENTLARNI QO`LLASH (ARMATURA MISOLIDA) (Conferencea, 2022)
mazkur maqola mahsulotlarni xavfsizlik ko’rsatkichlarini aniqlashda texnik reglamentlarni qo’llash imkoniyatlari armatura va undan foydalanish orqali korxonalarda sifatni boshqarish jarayonlarida yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan avfzalliklari to‘g‘risida talablari ko‘rib chiqilgan.