ARMATURA QURILISH MATERIALLARIGA DOIR XAVFSIZLIK TALABLARINI BELGILASHDA TEXNIK REGLAMENTLARNING AFZALLIKLARI (Conferencea, 2022)
mazkur maqola mahsulotlarni xavfsizlik ko’rsatkichlarini aniqlashda texnik reglamentlarni armaturani qurilish materiallariga doir xavfsizlik talablarini belgilashda texnik reglamentlarning afzalliklarini armatura va undan foydalanish orqali sifatni boshqarish jarayonlarida yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan avfzalliklari to‘g‘risida talablari ko‘rib chiqilgan.