SOYA NAVLARINING ILDIZ MASSASI VA UNING TUPROQ QATLAMLARI BO‘YICHA TAQSIMLANISHI (Conferencea, 2022)
ushbu maqolada Soya navlarining ildiz massasi va uning tuproq qatlamlari bo‘yicha taqsimlanishi hamda O‘simliklarning ildizi uning eng muhim yer osti organi ilmiy jixatdan organilgan