KICHIK MAKTAB YOSHIDAGI O’QUVCHILARNING O’QISHGA BO’LGAN MUNOSABATINI KLASTERLI YONDASHUV ASOSIDA RIVOJLANTIRISH TEXNALOGIYASI (Conferencea, 2022)
Hozirgi vaqtda ta’lim tizimida mavjud bo’lgan resurslardan samarali foydalanish, tashqi va ichki omillarga muvaffaqiyatli qarshilik ko’rsatishga imkon beradigan, maktablarni rivojlantirishning innovatsion yondashuvlaridan biri klasterli yondashuvdirHozirgi vaqtda ta’lim tizimida mavjud bo’lgan resurslardan samarali foydalanish, tashqi va ichki omillarga muvaffaqiyatli qarshilik ko’rsatishga imkon beradigan, maktablarni rivojlantirishning innovatsion yondashuvlaridan biri klasterli yondashuvdir. Mazkur maqolada kichik maktab yoshidagi o’quvchilarning o’qishga bo’lgan munosabatini klasterli yondashuv asosida rivojlantirish texnalogiyasi haqida so’z boradi.