JINOYAT SODIR QILISHNING HOLATLARIGA QARAB JAZOLANISHI (Conferencea, 2022)
Mazkur maqolada,Jinoyat sodir qilishning holatlariga qarab jazolanishi haqida bo'lib quyidagi matnda umumiy tushunchalar va holatlar yuzasidan kelib chiqishi qisqacha mazmunda keltirib o'tilgan.