ҲАРАКАТ ХАВФСИЗЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШДАҲАЙДОВЧИНИНГ МАҲОРАТИ (Conferencea, 2022)
Ушбу мақолада қоронғу вақтда ҳайдовчи йўлдан ўтаётган пиёдани кийган кийимига қараб тўрли масофада, тўрли рангларда куриши мумкинлиги ва ҳайдовчининг маҳорати, билими, кўникмаси ва малакаси тўғрисида маълумотлар ёритилган.