ORGANIK SIFATLI POMIDOR HOSILI YETISHTIRISHDA EKISH SXEMASI VA MUDDATLARI TAʼSIRI (Conferencea, 2022)
organik sifatli pomidor hosili yetishtirishda ekish sxemasi va muddatlari taʼsiri, pomidor navlari, parvarishlash, o`g`itlash, infeksiya va kasallik qo`zg`atuvchilarni yo`qotish kabi ma`lumotlar keltiriladi