ZAMONAVIY O’ZBEK SHE’RIYATIDA TASVIRLASH VA REALLIK MASALALARINING ILMIY-ADABIY TAHLILI (Conferencea, 2022)
Mazkur maqolada zamonaviy o’zbek she’riyatida tasvirlash va reallik masalalarining ilmiy-adabiy tahlili haqida so’z boradi. Bu mavzudagi maqolamiz ko’pchilik uchun foydali bo’ladi degan umiddamiz.